Podcast: Er WoodHub fremtidens byggeri?

Podcast fra Fremtidens Byggeri med Lone Wiggers, arkitekt hos C.F. Møller og Lars Ørvad Nielsen, sektionsdirektør, Byggeri Vest hos NCC.

16. december 2022

“Danmarks største og mest manifesterende træbyggeri er på vej i Odense. WoodHub er 31.000 kvadratmeter, seks etager højt og er Bygningsstyrrelsens kommende kontorhus – et projekt, der af flere bliver kaldt et pejlemærke for fremtidens bæredygtige kontorbyggeri.

I dette afsnit af Fremtidens Byggeri zoomer vi ind på et enkelt byggeprojekt – men det er et projekt, som får enorm og afgørende betydning for mange andre. Dagens gæster er Lone Wiggers, arkitekt hos CF Møller Architects og Lars Ørvad Nielsen, sektionsdirektør, Byggeri Vest hos NCC. De er to af hovedpersonerne bag byggeriet.”

Find den på fremtidensbyggeri.libsyn.com/er-woodhub-fremtidens-byggeri, eller der, hvor du lytter til dine podcasts.


WoodHub er et statsligt kontorknudepunkt på 31.000 kvadratmeter, seks etager højt og med plads til 1.600 arbejdspladser. 

Stueetagen rummer borgervendte funktioner og offentlig adgang til kontorhusets indre haveanlæg. Otte statslige institutioner flytter ind i det store træhus – efter planen i 2025.