Kontakt

HAR DU SPØRGSMÅL?

Projektsekretariatet for WoodHub sidder klar til at besvare alle jeres spørgsmål, hvad enten det gælder projektet som helhed eller de byggeaktiviteter, der finder sted på byggepladsen.

Skriv til os på info@woodhub.dk.

 

PRESSE

NYHEDSBREV

Modtag seneste nyheder fra WoodHub på mail

Please wait…

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet.


Fakta om projektet

Bygherre
Bygningsstyrelsen

Totalentreprenør
NCC

Arkitekt
C.F. Møller Architects

Rådgivende ingeniør
Artelia

Kvadratmeter
31.000 m2, derudover 5.500 m2 kælder

Byggesum
645 mio. kr. 

Omfang
Bygningsstyrelsen står bag Odenses nye kontorknudepunkt med bærende konstruktioner i træ ud fra et ønske om at samle en række statslige institutioner under samme tag. Totalentreprenøren på opgaven er NCC bistået af ingeniører fra Artelia (tidligere MOE). Projektet er tegnet af C.F. Møller Architects.

WoodHub er et kontorhus på 31.000 kvadratmeter, seks etager højt og med plads til 1.600 arbejdspladser på adressen Lerchesgade 35 i Odense. Otte statslige institutioner flytter ind – efter planen i første halvdel af 2025.

Byggeperiode
Byggeperioden løber fra 2022 og frem til 2025. Det første, NCC skal i gang med, er klargøring af byggegrunden og selve nedrivningen af den gamle skattebygning. Sideløbende etablereres byggeplads og skurby.

Sommeren 2022 går WoodHub officielt i jorden. Det sker med etablering af byggegrube og opførelse af parkeringskælderen. De første massivtræs-søjler, CLT-dæk og trækassetter forventes at ankomme til pladsen primo 2023.


Pressebilleder

Billeder til brug i pressesammenhæng.

Kreditering fremgår af filnavn